Om os

Raw Home er en lille familiedrevet virksomhed, stiftet af familien Lydolph-Themsen.

Olivier på 21, som arbejder som freelance website designer.

Josephine på 24, der arbejder som personlig træner og online coach. Du finder hende på www.movementwithlydolph.dk, hvis du er interesseret i at vide mere om hende som træner samt hendes tilgang til ernæring og bevægelse.
Hun er uddannet entrepreneurship-designer fra KEA og personlig træner og idrætslærer fra Paul Petersens Idrætsinstitut. 

Udover Olivier og Josephine er deres forældre Dorrit og Søren også en del af Raw Home. Dorrit er uddannet farmakonom og Søren ejer og driver til dagligt Teglværket Sjælland.

Det hele startede da Josephine ønskede sig et mere stilrent og flot klædeskab til sit tøj i sin lille lejlighed i Nyhavn fremfor hendes kedelige bombastiske IKEA-skab.

Hendes far, Søren, har altid været fingernem og lidt af en “byggemandbob”, og hun spurgte ham derfor om han ikke kunne bygge et tøjstativ til hende af vandrør, hvis hun tegnede en tegning af det ønskede look.

I sommeren 2020 bliver Josephine og Dorrit så træt af at deres stigegolf i træ bliver ved med at knække og gå i stykker. Josephine kommer på den geniale idé at producere det i vandrør, og dette blev tilblivelsen af Raw Home’s mest solgte produkt nogensinde. 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Søren er indkøber, lager ansvarlig og ham der i særdeleshed står for selve produktionen. 

Olivier er teknologihajen, han er den som kan finde ud af at sætte en hjemmeside op fra bunden og har fuldstændig styr på søgeoptimering. Han er også ret stærk med både redigeringsprogrammer og annoncering på sociale medier. 

Josephine er idémageren, produktudvikleren, optimisten, fotografen, billede-behandleren og SoMe ansvarlig. 

Dorrit er den kundeansvarlige, det er hende I får fat i hvis I ringer til os. Hun er desuden også den som pakker jeres pakker og sender dem afsted til jer. 

Vores mission & vision

Mission

Vores Mission er at levere rustikt interiør til din bolig.

Tøjstativer i et flot rustikt design, der passer til enhver indretning og boligstørrelse. Vi har mange forskellige modeller, men giver også muligheden for at designe dit eget. Dette kan du gøre lige her.

Med et Raw Home tøjstativ får du muligheden for at vise dit tøj frem hele tiden, selv det du ikke går med særlig ofte men alligevel elsker. Samtidig er det ideelt til den små-dovne type, der ikke magter at lægge tøj sammen – snup en bøjle og hæng dit tøj op på dit Raw Home stativ.

Vores mission er at levere kvalitetsbevidste produkter der er lang tidsholdbare. Du kommer ikke til at skulle skifte dine Raw Home produkter ud de næste mange år da de nærmest er uopslidelige.
Tag f.eks. et kig på vores hundeseng. De er ”hvalpe-garanteret”, hvilket vil sige at din hundehvalp IKKE kommer til at bide den i stykker på noget tidspunkt grundet materialet den er produceret i. Du vil derfor ikke ud og skulle købe hundekurve flere gange fordi at den er lavet i træ eller stof, som din hvalp med sikkerhed synes er sjov at bide i.

Eller tag et kig på vores Stigegolf. Det er blevet udnævnt som det mest holdbare stigegolf på markedet. 

Vision

Vi har en vision om at udvide vores sortiment yderligere. Vi modtager derfor rigtig gerne forespørgsler på idéer til produkter som du synes kunne være fedt at vi fik ind i vores sortiment.

På sigt har vi ligeledes en vision om at vokse os store nok til at kunne etablere et rigtigt showroom i København.