Originale Stigegolf

Raw Home´s stigegolf er i aller højeste kvalitet da det er lavet i vandrør og rigtige golfbolde.

Du behøver derfor ikke at frygte at det går i stykker når kampgejsten bliver lidt for høj.

På Raw Homes stigegolf er der intet træ der kan knække, som det desværre ofte er tilfældet i de spil som er lavet i træ.

Fra kr. 499,00

Originale Stigegolf
  • Dansk produceret
  • Afhent på Bogø
  • Trustpilot
  • Hurtig levering 
Beskrivelse

Danmarks mest holdbare stigegolf

Raw Home´s stigegolf er i aller højeste kvalitet da det er lavet i vandrør og rigtige golfbolde. Du behøver derfor ikke at frygte at det går i stykker når kampgejsten bliver lidt for høj. På Raw Homes stigegolf er der intet træ der kan knække, som det desværre ofte er tilfældet i de spil som er lavet i træ.

Du vælger selv om du kun ønsker stativet eller hvor mange spillere du ønsker. Det er muligt at vælge op til 10 spillere/hold. Du kan dog altid sende os en mail hvis du ønsker at købe til mere end 10 spillere. Køber du bolas (boldene) samtidig med at du køber selve stigegolf stativet er det billigere end hvis du køber boldene efterfølgende. 

Om stigegolf

Stigegolf et et forholdsvis nyt havespil i Danmark, men man må ikke undervurdere det simple spils underholdenhed og det utallige timers sjov det kan skabe. Det er et perfekt spil for både børn og voksne, og kan både bruges til havefesten, firmaarrangementet, børnefødselsdagen eller bare en hyggelig sommerdag.

Spillet stigegolf, af nogle kaldet “ladder ball”, stammer fra USA, hvor det er så stort at der bliver afholdt turneringer. I Danmark bliver det primært brugt som et havespil og er særligt populært om sommeren. Spillet er især sjovt fordi folk i alle aldre kan være med.

Mål

Spillet er 100cm højt, 60cm bredt, 54cm dyb hvilket er de officiele mål stigegolf har i USA.
Ønsker du en lettere og mindre udgave kan du kigge nærmere på vores Light Stigegolf som er lavet i samme kvalitet.

Orignale StigegolfLight Stigegolf
Højde100cm90cm
Bredde60cm50cm
Dybde54cm44cm
Vægt9,75kg8kg

Vejledninger 

Download Stigegolf regler og point tavle her

Stigegolf samlevejledning

Har du nogen spørgsmål til vores stigegolf så chat, skriv eller ring endelig til os.