Månedens nyhed | April

I januar 2020 fik vi en hundehvalp, Mynte. Mynte ser utrolig uskyldig ud, men er faktisk det frækkeste væsen på hele Jorden. Der er ikke det Mynte ikke bider i stykker, det samme gældte hendes hundekurv. Den holdt ikke længere. Det gjorde hendes storesøster Mangos hundekurv sådan ser hælder ikke. Den gnavede hun også i stykker. Vi vidste at hvis vi købte endnu en hundekurv ville hun bare bide den i stykker også – inklusiv Mangos igen. Så vi kom på den geniale idé at producere en hundeseng i vandrør til Mynte og Mango. Vandrør kan hun i hvert fald ikke bide i stykker. Hun kan forsøge, men hun bliver nok hurtigt klogere 😉

Månedens nyhed er i denne måned derfor hundesengen i vandrør. Den er naturligvis opkaldt efter Mynte, da Mynte er grunden til at den overhovedet at blevet produceret. 

Så hvis i har samme problem med en hundehvalp, er vores hundeseng Mynte oplagt. Den er ”hvalpe-garanteret” som vi kalder det og den holder evigt….Eller hvis du bare synes designet er mega fedt – det gør vi selv – så er den selvfølgelig også oplagt.

Se alle vores blogindlæg her