Om os

Raw Home er stiftet af familien Lydolph-Themsen.

Olivier, på 20 år der på nuværende tidspunkt er i gang med sit sabbatår og som arbejder som freelance website designer.

Josephine, på 22 år der læser entrepreneurship-design på KEA på sit sidste år og driver freelance fotografvirksomheden Lydolph Photography.

Dorrit, på 51 år er uddannet farmakonom og sidst men ikke mindst Søren på 53 år, som er ejer og til dagligt driver Teglværket Sjælland.

Det hele startede da Josephine ønskede sig et mere stilrent og flot klædeskab til sit tøj i sin lille lejlighed i Nyhavn fremfor hendes kedelige bombastiske IKEA-skab.

Hendes far, Søren, har altid været fingernem og lidt af en “byggemandbob”, og hun spurgte ham derfor om han ikke kunne bygge et tøjstativ til hende af vandrør, hvis hun tegnede en tegning af looket hun ønskede og med de rette mål.

Lydolph-Themsen familien er ikke bleg for at sætte ting i gang. Faktisk brænder de for at iværksætte ting, og da de opdagede muligheden til at starte denne virksomhed var det med det de hver især kunne byde ind med af kompetencer, og besluttede sig for at gøre noget ved det. Dermed blev idé til virkeligheden og Raw Home blevet etableret.

Søren er indkøber og er lager ansvarlig for produkterne.

Olivier er teknologihajen, han er den som kan finde ud af at sætte en hjemmeside op fra bunden og har fuldstændig styr på søgeoptimering. Han er også ret stærk med både redigeringsprogrammer og et kamera i hånden.

Josephine er fotografen, billede behandleren og marketing-eksperten. Hun har de sidste 4 år haft med SoMe markedsføring og influencer marketing at gøre på et professionelt niveau.

Dorrit er den kundeansvarlige og den som pakker vores pakker og sender dem afsted til jer. Selvom at alle 4 familiemedlemmer er yderst venlige, er Dorrit klart den mest servicemindede af os alle. Hun formår ALTID at give kunder en god oplevelse og stræber efter at I får en fantastisk oplevelse som kunde hos os.

Vores mission & vision

Mission

Vores Mission er at levere rustikt interiør til din bolig.

Tøjstativer i et flot rustikt design, der passer til enhver indretning og boligstørrelse. Vi har mange forskellige modeller, men giver også muligheden for at designe dit eget. Dette kan du gøre lige her.

Med et Raw Home tøjstativ får du muligheden for at vise dit tøj frem hele tiden, selv det du ikke går med særlig ofte men alligevel elsker. Samtidig er det ideelt til den små-dovne type, der ikke magter at lægge tøj sammen – snup en bøjle og hæng dit tøj op på dit Raw Home stativ.

Vores mission er at levere kvalitetsbevidste produkter der er lang tidsholdbare. Du kommer ikke til at skulle skifte dine Raw Home produkter ud de næste mange år da de nærmest er uopslidelige.
Tag f.eks. et kig på vores hundeseng. De er ”hvalpe-garanteret”, hvilket vil sige at din hundehvalp IKKE kommer til at bide den i stykker på noget tidspunkt grundet materialet den er produceret i. Du vil derfor ikke ud og skulle købe hundekurve flere gange fordi at den er lavet i træ eller stof, som din hvalp med sikkerhed synes er sjov at bide i.

Vision

Vi har en vision om at udvide vores sortiment yderligere. Vi modtager derfor rigtig gerne forespørgsler på idéer til produkter som du synes kunne være fedt at vi fik ind i vores sortiment.

På sigt har vi ligeledes en vision om at vokse os store nok til at kunne etablere et rigtigt showroom i København.