Kvalitet Stigegolf

Fra kr. 499,00
Fra kr. 475,00
Fra kr. 75,00

Havespillet hvor hele familien kan være med

Stigegolf er det perfekte havespil som er sjovt for alle aldersgrupper. Stigegolf har mange navne, ladderball, ribbegolf, kastegolf, Ladder toss, ladder golf. Men i danmark bedst kendt som stigegolf.

Vi har med vores stigegolf løst problemet med man kun kan være 2 spillere/hold da det nu er muligt at være op til 12 spillere med vores stigegolf. Samtidig oplevede vi også at stigegolf i træ og plastik ofte gik i stykker derfor producere vi vores stige golf ud af vandrør og med ægte golfbolde for at markeds bedste kvalitet. 

Vores stigegolf er blandt markeds bedste grundet den høje kvalitet og unikke mulighed for at vælge mellem 0-12 spillere. 
Bolas kan også købes separat både standard og
limited edition  

VI har gjort det let at komme igang med stigegolf spillet med vores regelsæt og pointtavle så alle kan komme igang med det samme. 

Download stigegolf regler og pointtavle her Download Stigegolf app

Super flot og robust stigegolf de laver.
Hurtig levering og god kommunikation.
Kan anbefales.

Lars / Danmark

Deres stigegolf er virkelig i en lækker kvalitet!!
Samtidig er service i top, og de har hurtig og problemfri levering 🙂

Amanda / Danmark

Købte et stigegolfsæt i sommers. Super kvalitet. Hurtig service og det var nemt at køre ind og hente det selv 🙂

Signe / Danmark

Fantastisk produkt som vil give mange hyggelige og sjove timer i haven. Hurtig levering og enormt god kundeservice. De får mine varmeste anbefalinger

Rikke / Danmark

Super sjovt og robust spil som helt klart lever op til forventningerne. Samtidig virkelig god kundeservice, det kan helt klar anbefales herfra.

Sebastian / Danmark

Søde og servicemindede mennesker! Kom personligt forbi med mit produkt da det passede ind i en køreplan. Produktet er 10/10 i tillæg 🙂

Niels / Danmark