Tøjstativ – Palm Springs

Palm Springs tøjstativ med hylde foroven er en elegant, rustik og stilfuld væghængt vandrørs garderobeløsning. Ideel til mindre rum, entreen eller soveværelset da det ikke fylder meget og hvor der er behov for mere gulvplads.

Fra kr. 899,00

Tøjstativ – Palm Springs
  • Dansk produceret
  • Afhent på Bogø
  • Trustpilot
  • Hurtig levering 
Beskrivelse

Palm Springs tøjstativ med hylde foroven er en elegant, rustik og stilfuld væghængt vandrørs garderobeløsning. Ideel til mindre rum, entreen eller soveværelset da det ikke fylder meget og hvor der er behov for mere gulvplads. Her er der både plads til opbevaring under og over tøjstativet og på hylden kan du enten style med blomster, hyggeting, smykker eller tøj.

Stativet tager ikke meget gulvplads og du har god mulighed for at opbevare sko, kurve eller andet på gulvet under stativet.

Tøj/taske krog købes separat og kan monteres hvor det passer på stativet.

Stativet monteres i bagvæggen to steder. Det er ikke nødvendigt at skrue stativet fast i gulvet. Stativet er 30cm i dybden.

OBS: Der medfølger ikke skruer og rawlplugs. Har du ikke nogen selv kan de købes her. Der skal bruges 8 skruer og 8 rawlplugs.

Modellen du ser på billedet, er 150 cm højt, 120 cm bredt og i farven sølv/sølv.
Du kan når du lægger i kurven selv vælge højde, bredde og farve på dit stativ.

Passer vores produkt Palm Springs ikke til dit behov kan du altid kigge vores andre produkter igennem eller Design dit helt eget.