Tøjstang – Washington

Washington tøjstang er en simpel, rustik og elegant vandrørs tøjstang i galvaniseret vandrør der passer perfekt til enhver bolig. Washington tilpasses præcist efter dit behov og efter størrelse til f.eks garderoben eller entreen med et indhak.

Se vejledning i beskrivelsen.

Fra kr. 399,00

Tøjstang – Washington
  • Dansk produceret
  • Afhent på Bogø
  • Trustpilot
  • Hurtig levering 
Beskrivelse

Washington tøjstang er en simpel, rustik og elegant vandrørs tøjstang i galvaniseret jern der passer perfekt til enhver bolig. Washington tilpasses præcist efter dit behov og efter størrelse til f.eks garderoben eller entreen med et indhak.

Du måler afstanden fra væg til væg og det er meget vigtigt at du oplyser det præcise mål. Er hullet 50.6 cm så skriver du 50.6 cm, beslagene kan justeres en smule men mål gerne så præcist som muligt.
Når du har målt hvor bred en tøjstang du skal bruge vælger du det interval som passer til din tøjstang, og derefter skriver du din bredde i kommentarfeltet som du finder når du går til kurven og oplyser dit navn og adresse.

kontakte os gerne hvis du er i tvivl.

OBS: Der medfølger ikke skruer og rawlplugs. Har du ikke selv nogen kan du købe dem her og der skal bruges 8 skruer og 8 rawlplugs.

Maksimal bredde er 180cm. Ønsker du større skal du kontakte os.

Passer vores produkt Washington ikke til dit behov kan du altid kigge vores andre produkter igennem eller design dit eget.

Kan også bruges som gardinstang.