Tøjstativ – Orlando

Orlando er et moderne, rustikt og stilrent vandrørs tøjstativ i galvaniseret jern, som har 3 rækker til tøj, hvor du i den ene sektion kan have langt tøj hængende uden at det rører gulvet. Orlando passer til enhver bolig, da det skaber et hurtigt og nemt overblik over dit tøj og du kan til hver en tid selv justere højden på den tværgående bøjlestang i den brede sektion.

Fra kr. 1.899,00

Tøjstativ – Orlando
  • Dansk produceret
  • Afhent på Bogø
  • Trustpilot
  • Hurtig levering 
Beskrivelse

Orlando er et moderne, rustikt og stilrent vandrørs tøjstativ i galvaniseret jern, som har 3 rækker til tøj, hvor du i den ene sektion kan have langt tøj hængende uden at det rører gulvet. Orlando passer til enhver bolig, da det skaber et hurtigt og nemt overblik over dit tøj og du kan til hver en tid selv justere højden på den tværgående bøjlestang i den brede sektion.

Stativet tager ikke meget gulvplads og du har god mulighed for at opbevare sko, kurve eller andet på gulvet under stativet.

Tøj/taske krog købes separat og kan monteres hvor det passer på stativet.

Stativet monteres i bagvæggen to steder. Dvs. du også har mulighed for at hænge tøj på de to stænger der monteres i bagvæggen. Stativet er 30cm i dybden.

Det er ikke nødvendigt at skrue stativet fast i gulvet.

OBS: Der medfølger ikke skruer og rawlplugs. Har du ikke nogen selv kan de købes her. Der skal bruges 8 skruer og 8 rawlplugs.

Modellen du ser på billedet, er 200 cm højt, 140 cm bredt og i farven sølv/sølv.
Du kan når du lægger i kurven selv vælge højde, bredde og farve på dit stativ.

Passer vores produkt Orlando ikke til dit behov kan du altid kigge vores andre produkter igennem eller Design dit helt eget.